Vi åbner i dag kl. 10:00
Vi åbner i dag kl. 10:00

Værksted Service

Information

Hedensted Caravan har en bred erfaring i alle opgaver og mærker af campingvogne og autocampere. Vi monterer og servicerer det udstyr, du ønsker.

Vi er autoriseret Adria og Knaus værksted på campingvogne.

Vi servicerer også trailere samt udskifter dæk.

Alle priser er inkl. moms

 

Vi tilbyder:

STORT SIKKERHEDSTJEK

Det store sikkerhedseftersyn – en omfattende undersøgelse. Her bliver campingvognen gennemgået fra A til Z og med en udførlig rapport.

I prisen er inkluderet eftersyn af bremser, gastest, fugttest og brugtvognstest. Merpris kan forekomme på materialer og arbejdsløn ved reparation og udbedring.
Pris: 4.295,- 

FERIEEFTERSYN

Ferieeftersyn kan varmt anbefales. Campingvognen smøres, og bremser adskilles og efterses. Eftersynet er inkl. Gas test. Merpris kan forekomme på materialer og arbejdsløn ved reparation og udbedring.
Pris: 3.145,-

Hvis campingvognen er mere end tre år gammel, anbefales stort sikkerhedstjek.

GASTEST

Vi foretager en sikkerhedsundersøgelse af gasanlægget. Trykmåling, kontrol af aftræk/røggasmåling, ventilationsforhold og til sidst med kontrol af flaskegasregulatorens lukketryk, jf. Sikkerhedsstyrelsen. Prisen for gastest inkludere kun attesten.
Pris: 995,-

Ofte ser vi, at regulator og slanger også skal skiftes – men der kan også forekomme øvrige fejl som pakninger, batteribokse mv. Dette er mod en merpris på materialer og arbejdsløn.

Regulator:369,-

Slange: 179,-

Husk inden du afleverer campingvognen til gastest, skal du sikre dig, at der er fri adgang til gasinstallationer og gaskasse for vores mekaniker. Såfremt dette ikke er opfyldt, pålægges fakturaen et tilgængelighedstillæg på 30 minutter.

FUGTTEST

Vi udarbejder en rapport efter en nøje undersøgelse for eventuel fugt i campingvognen. Skemaet har faste målepunkter. 

Da vi er autoriseret Adria og Knaus værksted, kan vi foretage den årlige fugttest, der opretholder tæthedsgarantien fra fabrikken.


Adria og alle andre mærker (undtagen Knaus): Pris: 840,-

Knaus: Pris 1.395,- hvor der også er undervognsbehandling inkluderet i prisen.

Merpris kan forekomme på materialer og arbejdsløn ved reparation og udbedring.

Husk inden du afleverer campingvognen til fugttest, skal du sikre dig, at der er fri adgang til magasiner og gaskasse for vores mekaniker. Såfremt dette ikke er opfyldt, pålægges fakturaen et tilgængelighedstillæg på 30 minutter.

 

BRUGTVOGNSTEST

Skal du sælge din brugte campingvogn, så anbefaler vi, du får lavet en brugtvognstest. En blåstempling af den brugte campingvogn.

Brugtvognstest er en tilstandsundersøgelse af campingvognens stand, hvor den tjekkes for fejl og mangler. Brugtvognstest inkluderer også fugttest, samt gastest af campingvognen, som er nok så vigtig for køber. Udbedringer og reparationer med materialer og arbejdsløn er ikke inkluderet i prisen.
Pris: 3.495,- kroner

UDVENDIG VASK

Vi kan tilbyde at vaske din campingvogn udvendigt. Prisen er fra 799,-

 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0