Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Værksted Service

+ =

Service og reparation af alle mærker af campingvogne og autocampere

Hedensted Caravan har en bred erfaring i alle opgaver og mærker af campingvogne og autocampere. Vi monterer og servicerer det udstyr, du ønsker.

Vi er autoriseret Adria og Knaus værksted på campingvogne.

Vi servicerer også trailere samt udskifter dæk.

Alle priser er inkl. moms

Det er kundens eget ansvar at få tømt vand- og varmtvandsbeholder, spildevand- og affaldstank samt slanger, inden campingvognen afleveres på værkstedet.

Campingvogne afleveret på værkstedet fra dato 1/10 til 1/3 skal afleveres uden batteri, medmindre andet er aftalt.

 

Vi tilbyder:

STORT SIKKERHEDSTJEK

Det store sikkerhedseftersyn – en omfattende undersøgelse. Her bliver campingvognen gennemgået fra A til Z og med en udførlig rapport.

I prisen er inkluderet eftersyn af bremser, gastest, fugttest og brugtvognstest. Merpris kan forekomme på materialer og arbejdsløn ved reparation og udbedring.
Pris: 4.395,- 

FERIEEFTERSYN

Ferieeftersyn kan varmt anbefales. Campingvognen smøres, og bremser adskilles og efterses. Eftersynet er inkl. Gas test. Merpris kan forekomme på materialer og arbejdsløn ved reparation og udbedring.
Pris: 3.145,-

Hvis campingvognen er mere end tre år gammel, anbefales et stort sikkerhedstjek.

GASTEST

Vi foretager en sikkerhedsundersøgelse af gasanlægget. Trykmåling, kontrol af aftræk/røggasmåling, ventilationsforhold og til sidst med kontrol af flaskegasregulatorens lukketryk, jf. Sikkerhedsstyrelsen. Prisen for gæster involverer kun attesten.
Pris: 995,-

Ofte ser vi, at regulator og slanger også skal skiftes – men der kan også forekomme andre fejl som pakninger, batteribokse mv. Dette er mod en merpris på materialer og arbejdsløn.

Regulator: 369,-

Slange: 179,-

Husk inden du afleverer campingvognen til gæster, skal du sikre dig, at der er fri adgang til gasinstallationer og gaskasse for vores mekaniker. Såfremt dette ikke er opfyldt, pålægges fakturaen og tilgængelighedstillæg på 30 minutter.

FUGTTEST

Vi udarbejder en rapport efter en nøje undersøgelse for eventuel fugt i campingvognen. Skemaet har hurtige målepunkter. 

Da vi er autoriseret Adria og Knaus værksted, kan vi foretage den årlige fugttest, der opretholdes tæthedsgarantien fra fabrikken.


Adria og alle andre mærker (undtagen Knaus): Pris: 940,-

Knaus: Pris 1.395,- hvor der også er undervognsbehandling sammen med prisen.

Merpris kan forekomme på materialer og arbejdsløn ved reparation og udbedring.

Husk inden du afleverer campingvognen til fugttest, skal du sikre dig, at der er fri adgang til magasiner og gaskasse for vores mekaniker. Såfremt dette ikke er opfyldt, pålægges fakturaen og tilgængelighedstillæg på 30 minutter.

 

BRUGTVOGNSTEST

Skal du sælge din brugte campingvogn , så anbefaler vi, du får lavet en brugtvognstest. En blåstempling af den brugte campingvogn.

Brugtvognstest er en tilstandsundersøgelses stand, hvor den tjekker for fejl og mangler. Brugtvognstest omfatter også fugttest, samt gasttest af campingvognen, som er nok så vigtig for købere. Udbedringer og reparationer med materialer og arbejdsløn er ikke inkluderet i prisen.
Pris: 3.595,- kroner

UDVENDIG VASK

Vi kan tilbyde at vaske din campingvogn udvendigt. Prisen er fra 799,-

 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0