0
(DKK 0,00) Vis kurv

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priser er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

 

Levering:er normalt

Hurtig levering 1-3 hverdage på lagervarer ( ikke lagervare kan der være en leveringstid på 1-14 dage )  Hvis dette ikke kan overholdes, underetter vi kunder som derefter har mulighed for at aflyse ordren. Hedensted Caravan.dk leverer til hele Danmark. Forsendelse til udlandet kan evt. lade sig gøre, kontakt os på 75890677 for detaljer og fragtpriser.

Når du bestiller varer hos Hedensted Caravan.dk bliver der lagt en fragt på 75,-  Varerne bliver sendt med GLS pakkeshop, der er også mulighed for at afhente i vores butik i Hedensted.

 

Afbestilling:

Ønsker du af afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en mail med mærket ( AFBESTILLING) bør sker inden kl. 11 sammen dag, som bestillingen er fortaget.

 

Betaling:

Dankort

Visadankort

 

Reklamationsret:

Når du handler på www.hedenstedcaravan.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følgende af en fejlagtig brug af produktet eller enden skadeforvoldende af.

Du skal reklamere indenfor ( rimelig tid), at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, du har modtaget varende, at manglen er opdaget, vil reklamation altid værre rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fagtomkostninger.

 

 

Varen sendes til:

Hedensted Caravan

Nodre Fabriksvej 3

8722 Hedensted

 

Vi har bruge for følgende information, når du sender varen til os:

Ordrenr.

Navn og adresse

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Husk vi modtager ikke pakker sendt pr. efter krav eller lignende.

Husk varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Husk at få kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Tilbagesendte varer som ikke har fejl.

 

Ved tilbage sendelse af defekte eller forkerte varer til Hedensted Caravan.dk hver fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

 

Testgebyret er 150 kr. pr. halve time inkl. Moms testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

 

Forsvarlig returnering:

Alle produkter, der returneres til Hedensted Caravan.dk skal være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler at varer returneres via post Nord, og varer sendes som pakkepost.

På den måde er der mulighed for at spore pakken i post Nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Hedensted Caravan.dk Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

Er du i tvivl:

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Hedensted Caravan.dk, at du retter henvendelse til Salg@hedenstedcaravan.dk eller på telefon 75890677.

 

Fortrydelsesret og returnering:

På den måde er der mulighed for at spore pakken i post Nords system og det fjerner dermed enhver tvivlDu har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, den dag du;

Modtaget din vare.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkel vis.  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt pr. mail til salg@hedenstedcaravan.dk husk skriv i emnefeltet Fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på. Med andre ord- du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig varens handelsmæssige værdi. For at modtagelse hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk.

 

 

 

 

 

 

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.  Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Hvordan returnerer du varen på:

du sender varer til vores adr. Hedensted Caravan Norde fabriksvej 3 8722 Hedensted. Husk vedlæg en kopi af fakturaen for købte af varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Hedensted caravan.dk

Du kan også aflevere varen i butikken indenfor 14 dage fra meddeles om fortrydelse. På vores adr. Ndr. fabriksvej 3 8722 Hedensted

 

Retur adressen er følgende:

Hedensted Caravan

Ndr. Fabriksvej 3

8722 Hedensted

 

Mærk pakken ( fortrydelsesret) og vedlæg en kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Hedensted Caravan.dk beløbet returneres ved overførelse på konto til personen, som fremgår af købsfakturaen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Hedensted Caravan anbefaler, at varen returneres via GLS eller post nord på den måde er der mulighed for at spore pakken i fragt leverandørens system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Hedensted Caravan.dk Yderligere har Kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Hedensted Caravan.dk. Returpakker kan ikke sendes til pakkeshop eller pakke drop pointes, men skal sendes direkte til vores adresse.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi det aktuelle beløb senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling, til det betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Persondatapolitik:

Hos Hedensted Caravan.dk tager vi dine personlige data meget alvorligt og vi behandler dem med den største omhu, og har foretaget en del foranstaltninger for at dine data er sikre hos os.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os.

 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Det kan fx være i forbindelse med at ordre og / eller dele af en ordre afsendes direkte fra en af vores leverandører.

 

Vi benytter følgende eksterne leverandører til direkte ordreafsendelse:

Camper

DWT

DCT Vejle

Personoplysningerne registreres hos Hedensted Caravan og opbevares i 5 år, eller længere hvis garantien kræver dette, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilken oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret at får dem rette. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondatabliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrives til os på Salg@hedenstedcaravan.dk

 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Per på info@hedenstedvaran.dk. Eller telefon 75890677.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
- Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, ”Center for Klageløsning”, www.forbrug.dk