Vi åbner i dag kl. 10:00
Grundet sommerferie, kan der opstå længere svar tid på telefon og mail.
Vigtig info
Vi åbner i dag kl. 10:00
Grundet sommerferie, kan der opstå længere svar tid på telefon og mail.
Vigtig info

DWT fortelte til ethvert behov

DWT telte er kendt for deres smarte detaljer, lange holdbarhed, avancerede løsninger, overkommelige priser og stor slidstyrke. Uanset om du skal bruge et simpelt DWT rejsefortelt, der udvider campingvognens plads eller et robust fortelt, har vi DTW fortelte til salg, som dækker dine behov. Priserne er altid attraktive og kvaliteten på forteltene er høj.
Det er vigtig for os, at du vælger det helt rigtige telt for dig, så du kan få glæde af dit nye fortelt i rigtig mange år.

Fortelte til campingvognens fulde længde

Fortelte strækker sig over hele campingvognens længde, og er den største variant af DWT forteltet. Det egner sig til alle ferietyper (rejse-, sæson- eller helårscamping), og sørger for en tydelig forøgelse af både boligarealet og det udnyttelige areal. Fortelte fra DWT opfylder stort set alle ønsker. Vælg en model passende til dine personlige behov og krav.

Teltmateriale af PVC-stof
Basisstoffet er polyesterstof og er et særdeles holdbart materiale . De sammenvævede trådes tykkelse og vævningens tæthed giver materialet sin høje grad af modstandsdygtighed. Den efterfølgende påføring af PVC-belægning på begge sider, beskytter og forbedrer basisstoffet på forteltet. Materialet optager ikke fugt, er fuldstændig vandtæt, modstandsdygtig overfor råd og kan vaskes af og rengøres på begge sider.

Trailtex-top eller Trailtex
Disse stoffer er lettere end stof, som er PVC-belagt på begge sider. Materialet opnår sin modstandsdygtighed via polyestermaterialet. Dette teltstof er ugennemtrængeligt for vand, hvorfor den udvendige belægning har en mere ru og porøs overflade, som kræver mere avanceret pleje af forteltet. Det kan ikke undgås, at der dannes kondens, men risikoen er lavere i forhold til de teltmaterialer, der er PVC-belagt på begge sider. Fugten sætter sig jævnt, som en film på undersiden af stoffet. Da undersiden ikke har en belægning, kan der udvikle sig jordslåede pletter som følge af madlavning eller rygning. Vi anbefaler derfor regelmæssig rengøring af dit DWT fortelt i dette materiale.

Rejsetelte

Rejsetelte er meget populære til korte rejser og ophold, men også til traditionel vintercamping. Rejsecampister værdsætter den hurtige opstilling, mens vintercampister sætter pris på fordelen ved teltets begrænsede dybde og tilsvarende stejle taghældning, så sneen let kan glide af forteltet i tøvejr.

Rejsetelte kan også fås, hvor de flugter med campingvognen i den ene side. Disse telte kalder vi del-indtræks telte. Ud over tagelementet er et sidestykke også forbundet med campingvognen via vulsten.

Vær opmærksom på at de fleste rejsetelte ikke er forsikringsgodkendte som helårstelt.
En særlig udgave af rejseteltet, Favorit III, er det fritstående rejsetelt. Dette fortelt giver dig mulighed for at tage campingvognen med på ferie uden, at teltet skal afmonteres. Dette giver dig øget mobilitet, hvilket er super lækkert på ferien.

Lufttelte

Kan du lide at være spontan, og tage på camping i en forlænget weekend, eller vil du gerne skifte campingplads ofte på ferien? Så er lufttelte fra DWT måske noget for dig. De er fremstillet i et meget let materiale, og kan ved hjælp af deres Air-In Prinzips sættes op på bare 10-15 minutter. Nemmere bliver det næsten ikke.

Lufttelte er egnet hvis
Du ændrer din placering ofte. Du har behov for et let rejsetelt, som du hurtigt kan sætte op og pille ned på egen hånd. Air-in telte hverken fylder eller vejer meget.

Lufttelte er ikke egnet til
Du vil camperer om vinteren. Eller du vil gerne campere i længere perioder det samme sted og måske en hel sæson. Teltet vil blive udsat for ekstrem sol i lang tid, som kan resultere i, at teltdugen tager skade.

Stangvarianter

Stål: Den stærke stang

De el-forzinkede stålrørstænger er især velegnede til sæson- og permanent opstilling og kan fås i følgende udgaver:

  • diameter 25 x 1 mm
  • diameter 28 x 1 mm
  • diameter 32 x 1,5 mm
Alu: Det lette alternativ

Det ideelle alternativ for rejsecampisten. Stængerne er lette at opstille og kan fås i følgende udgaver:  

  • diameter 28 x 1 mm
  • diameter 32 x 1,5 mm

Vi hjælper dig med at finde det rette DWT telt

Er du på udkig efter et DWT fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk.

Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til din campingvogn, ønsker og behov. Vi står klar til at byde dig velkommen på adressen Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, og til at rådgive dig i hvilket fortelt, der passer til dit behov. OBS vi har ikke DWT telte i udstilling.

Se vores telte markiser og tilbehør her.

 

Tango

D. 2,4m & 3m - Tango er et fortelt til helårscampister. Omfattende udstyr og funktionelle detailløsninger opfylder de kræsne og erfarne campisters forventninger.


Amål 821-1210

Ambassador II

D. 2,4m & 3m - Kvalitetsforarbejdning, funktionelle detaljeløsninger og udstyr i topklassen – modellen Ambassador II imponerer med sin særlige standard. Takket være de mange fleksible dele, kan du tilpasse teltet så det passer dit behov.

Amål 881-1150

Favorite III

D. 2,5m - Du kører på ferie med dit rejsetelt og dit faste telt bliver stående på sin plads. Du behøver ikke mere at sætte det op flere gange. Dette telt fastgøres via en enkel, men stabil forbindelse på campingvognen.


standard bredde: 4,4m, 4,8m, 5,2m, 5,6m

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0