Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Dometic og Kampa fortelte

Dometic opkøbte Kampa og består i dag af et bredt udvalg af fortelte til campingvogne og autocampere, med rig mulighed for tilpasning i form af tilkøb, f.eks. solsejl. Derudover producerer de også forskellige Luksus familietelte.

Kampa, som i dag er ejet af Dometic, laver en lang række af telte til personbiler og campervans samt familietelte både store som små.

Dometic fortelte

Dometic luftfortelte er både nyskabende og praktiske. Du får både komfort og privatliv. Med mulighed for tilkøb af udvidelsesmuligheder, har du her et  Dometic fortelt, der kan tilpasses præcis til dine behov. Fortelte fra Dometic er produceret i kvalitets materialer, så du får en pålidelig betjening og holdbarhed.

Den innovative AIR Frame-teknologi i Dometics luftfortelte, vil forvandle din campingoplevelse. Traditionelle stål- og glasfiberstænger er erstattet med sammenkoblede oppustelige luftstænger, så du kan pumpe hele forteltet op på en gang. De fastmonterede AIR Frame luftstænger giver en nem og hurtig opsætning.

AIR Frame er stærk, og bøjer i vinden, så du aldrig får en beskadiget stang. Derudover bliver din campingvogn ikke ridset, når forteltet hviler mod dit køretøj inden fastgørelse.
Pump forteltet op til 9 psi for optimal ydeevne. Hvert fortelt leveres med manuel pumpe. 12V elektronisk pumpe kan tilkøbes.

Fortelte til campingvogn og autocamper

 • Ace AIR All-season / Ace AIR Pro
 • Club AIR All-season / Club AIR Pro
 • Grande AIR All-season / Grande AIR Pro
 • Rally AIR All-season / Rally AIR Pro
 • Vinter AIR PVC
 • Leggera AIR / Leggera AIR Redux
 • Solskin AIR

All-season eller Pro

All-season er robust og UV-bestandigt, perfekt til camping i varmere klima og til brug i sommersæsonen. Det åndbare stof er konstrueret til at modstå vind og vejr, og bliver testet i de vådeste områder i Europa, samt de mest solrige steder i Australien. Alt dette for at sikre, at forteltet fra Dometic ikke skuffer dig.

Pro er det samme ikoniske stof, som du finder i store dele af forteltsortimentet. Pro ser ud og føles som traditionelt materiale til fortelte, men vejer meget mindre og er stadig det foretrukne valg for rejsecampisten.

Se hele Dometic's udvalg her

Kampa fortelte

Hos Hedensted Caravan finder du et stort udvalg af Kampa fortelte i allerhøjeste kvalitet.

Campervan fortelte

Med Kampas campervan fortelte, kan du nemt udvide dit opholdsrum i din campervan. Nyd et afslappende måltid i det fri, opbevar dit udstyr eller leg med børnene. Du får et fortelt med mange muligheder og funktioner. Du kan vælge mellem hurtige og nemme lufttelte eller lette fortelte med stænger. Forteltene til din campervan fås både som driveaway eller fastmonterede modeller.

Fortelte og telte til bil

Uanset hvor du rejser hen, har Kampa sørget for dit privatliv, komfort og ly. Kampa fortelte er nemme at fastgøre og frakoble din bil. Med Driveaway udgaven, har du mulighed for at bibeholde din plads, mens du udforsker lokalområdet. Forteltene til din bil, er fremstillet til barske udendørsforhold, og designet til at passe til de fleste biler og SUV'er. Derfor har vi helt sikkert et fortelt fra Kampa til din bil, der gør jeres campingtur lidt mere luksus.

Vedligeholdelse af fortelte fra Dometic og Kampa

Ved kun et par timers rengøring og vedligeholdelse årligt af dit telt og alle teltdelene, kan du bevare forteltet tæt og velfungerende i mange år. Hvis du camperer ved havet eller i skovområder, er dit fortelt mere udsat for forhold, der kan skade det.

Når havgus og salt får lov at sidde på teltdugen, kan det nedbryde teltets imprægnering. Fra skovområdet kan det være fugleekskrementer, bladlus og pollen, der nedbryder imprægneringen. Derfor er rengøring og vedligehold vigtig for forteltets levetid.

Derfor anbefaler vi

 • Støvsug eller børst teltet af, mens det er tørt
 • Aftør det med en fugtig klud bagefter
 • Teltmaterialet sprayes med Aquatex imprægnering, og straks herefter aftørres med en tør klud (maks. 2 x årligt)
 • Ved større rengøring kan IsaClean rens anvendes - AquaTex kan bruges til efterimprægnering

Har du fået en skade på dit Dometic eller Kampa fortelt?

Dit fortelt kan i de fleste situationer repareres. Du kan indlevere dit telt hos Hedensted Caravan, så sørger vi for at sende teltet til reparation, så du igen kan få glæde af dit fortelt.
Kontakt os her.

Vi hjælper dig med at finde det rette fortelt

Hvis du er på udkig efter et Dometic eller Kampa fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk.

Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til jeres campingvogn samt jeres ønsker og behov.

Se vores Telte, markiser og tilbehør her.

 

Club air pro

D. 2,75m - Club AIR pro kan let genkendes på sin halv med Dual-pitch og sit integrerede udhæng. Den smarte frontpanelkonstruktion gør, at man har to front døre.

Bredde: 260, 330, 390 & 440

Club air all-season

D. 2,75m - Forteltet til alle vejrforhold, Perfekt til camping på alle tidspunkter af året. Club air all-season er udstyret med dual-pitch gavl, der giver dig masser af lofthøjde

Bredde: 330 & 390

Grande air pro

D. 3m - Justerbar Quickpitch-stropper, aftagelige frontpaneler og ét oppustningssted er bare nogle af fordelene, der gør Grande air pro til det perfekte fortelt til din campingtur.

bredde: 390

Grande air all season

D. 3m - Dette fortelt er lavet af ultrarobust og uv bestandig Weathershield all season materiale og er perfekt til camping på alle årstider


Bredde: 390

Ace air pro

D. 3,25m - Med sin tidsløse stil, en stor dybde på 3,25m og et integreret solsejl vil alle på campingpladsen være misundelige på dig. Store vinduer i fuld højde og tagvinduer giver panoramaudsigt i løbet af dagen 

Bredde 4m & 5m

Ace air all season

D. 3,25m - Ace air all season er innovativ og alsidigt og kombinerer et rummeligt interiør med et ekstremt robust og vandtæt ydre.

 

 

Bredde 4m & 5m

Rally air pro

D. 2,5m - Det ikoniske rally air pro, er blevet forbedret mange gange gennem årene og er fyldt med alle nyeste funktioner. De krystalklare vinduer og ekstra ventilationsåbninger skaber et komfortabelt opholdsrum, uanset hvor du camperer.

Bredde: 200, 260, 330 & 390

Winter air PVC

D. 1,8m - Oppustelig vinterfortelt, Winter air PVC, leveres komplet med vintersikring, dobbelt græskant, stormsikring og tarzanpløkker som standard. Det robuste Weathershield PVC materiale kan klare ekstreme vejr forhold.

Bredde: 260

Leggera air

D. 2,4m - Dette fjerlette telt vejer kun 7,85 kg for model 220 og 8,09 kg for model 260. Perfekt til rejsecampister, der ønsker et let fortelt af høj kvalitet

 

 

Bredde: 220 & 260

Mobil air pro

D. 2,5m - Designet til Adria Action 361 og 391. Med kun ét oppustningssted sikrer du dig en nem og hurtig opsætning hver gang.

 

 


Bredde 3,95m  

Sunshine air pro

D. 2,5m - Den innovative Sunshine air har en stiv air frame i stedet for metalstænger. Slap af i den behagelige sommersol eller fastgør sidevægge (tilkøb) for at få lidt privatliv.
Sunshine 400 fåes også som all season udgave 

Bredde: 3m, 4m & 5m.

Rally air pro DA 

D. 2,5m - Drive away forteltet som er beregnet til brug med mange forskellige autocampere, gør det muligt for dig at lade forteltet stå, mens du udforsker lokalområdet

 


Bredde 260, 330 & 390

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0