Vi åbner i dag kl. 10:00
Vi åbner i dag kl. 10:00

Dometic familietelt

Unikt for Dometic 

Som teltcampist ved man, at det er vigtig at holde opholdsrummet i teltet ryddeligt, når man campere i længere tid. Dometic's opbevaringsområde er løsningen til campingudstyr og holder derved opholdsrummet frit til afslapning med venner og familie.
Opbevaringsområdet bagerst i teltet er unikt for Dometic's familietelte. Det er placeret bag ved sovekabinen, og er ideelt til opbevaring af bagage, tøj og andre ting. Der er adgang til opbevaringsrummet via lynlås.

Sov godt, når du camperer i et Dometic familietelt. En blanding af SleepTite mørklægnings materiale, åndbar polyester eller polycotton samt myggenet bidrager til en fantastisk nattesøvn. Der er heller ikke gået på kompromis med pladsen. Dometics indertelte giver hver person mindst 70 cm bredde og 225 cm længde, hvilket betyder, at der er masser af plads til at strække sig og opleve den samme komfort, som du ville have derhjemme.

Læs mere om Dometic familietelte her

Kampa familietelt

Uanset om det drejer sig om en festivalweekend, en familieferie eller en ferie for 2, har Kampa familieteltet til dig. Du finder innovative lufttelte, der er nemme at sætte op til fleksible stangtelte. Lige fra kompakte 2-personerstelte til rummelige 8 personers telte. Kampa's robuste funktioner sikrer dig mange års pålidelig brug til campingturen.

Vedligeholdelse af familietelte fra Dometic og Kampa

Ved kun et par timers rengøring og vedligeholdelse årligt af dit telt og alle teltdelene, kan du bevare teltet tæt og velfungerende i mange år. Hvis du camperer ved havet eller i skovområder, er dit fortelt mere udsat for forhold, der kan skade det.

Når havgus og salt får lov at sidde på teltdugen, kan det nedbryde teltets imprægnering. Fra skovområdet kan det være fugleekskrementer, bladlus og pollen, der nedbryder imprægneringen. Derfor er rengøring og vedligehold vigtig for teltets levetid.

Derfor anbefaler vi

  •  Støvsug eller børst teltet af, mens det er tørt
  • Aftør det med en fugtig klud bagefter
  • Teltdugen sprayes med Aquatex imprægnering, og straks herefter aftørres med en tør klud (maks. 2 x årligt)
  • Ved større rengøring kan IsaClean rens anvendes - AquaTex kan bruges til efterimprægnering

Har du fået en skade på dit Dometic eller Kampa familietelt?

Dit familietelt kan i de fleste situationer repareres. Du kan indlevere dit telt hos Hedensted Caravan, så sørger vi for at sende teltet til reparation, så du igen kan få glæde af dit fortelt.
Kontakt os her.

Vi hjælper dig med at finde det rette familietelt

Hvis du er på udkig efter et Dometic eller Kampa telt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk.

Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der passer til jeres ønsker og behov.

Se vores Telte, markiser og tilbehør her.

 

Ascension FTX tc

Fåes som 4 og 6 personers udgave. Nyd friluftslivet med Dometic Ascension FTX tc. Det rummelige opholdsrum, det avancerede bomuldsmateriale og en smart 3-positions fordør sikre at du kan opholde dig komfortabel tudendørs i længere tid 

 

 

 

Ascension FTX

Fåes som 4 og 6 personers udgave. Ascension FTX er designet til store grupper eller familier. De rummelige soverum, de innovative funktioner og 150D-polyestermateriale i høj kvalitet sikrer din komfort og beskytter mod vind og vejr. For at sikre, at du får mest muligt ud af din tid i naturen, har FTX myggenetpaneler på 2 sider og en stor dør foran til verandaen.

 

Rarotonga FTT tc

Fåes som 4 og 6 personers udgave. Åndbart TC-materiale reducerer kondens og sikrer, at Rarotonga FTT tc altid holder dig komfortabel. Rammen med flere oppumpningssteder og næsten lodrette for- og sidevægge giver fremragende styrke og maksimerer den indvendige plads. Tilpas teltet til din families behov ved at tilkøbe et ekstra solsejl eller en frontudvidelse.

 

Rarotonga FTT

Fåes som 4 og 6 personers udgave. Den nyeste campingteknologi, de fineste funktioner og et udvalg af solsejl (tilkøb) og fontudvidelser (tilkøb) sikrer, at Rarotonga FTT giver ly og komfort, når du og din familie udforsker naturen. Sid ude og nyd naturen takket være det rummelige solsejl, som giver et stort overdækket område


 

Boracay FTC tc

Fåes som 3 og 4 personers udgave. Det kompakte Boracay FTC er det ideelle familietelt. De store vinduer i fuld højde, et opbevaringsrum bagerst og lav til høj ventilation giver en luksuriøs campingoplevelse. Gardiner med lynlås og Sleep-Tite mørklagte soverum giver et uundværligt privatliv, mens det integrerede solsejl giver ekstra udendørs opholdsrum.Boracay FTC 

Fåes som 3 personers udgave. Det kompakte Boracay FTC er det ideelle familietelt. De store vinduer i fuld højde, et opbevaringsrum bagerst og lavet til høj ventilation, der giver en luksuriøs campingoplevelse. Gardiner med lynlås og Sleep-Tite mørklagte soverum giver et uundværligt privatliv, mens det integrerede solsejl giver ekstra udendørs opholdsrum.KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0