Vi åbner igen på mandag kl. 10:00
Vi åbner igen på mandag kl. 10:00

Brugte Telte

Avanceret søgning
Årgang:
Pris:

Visning:

Brugte fortelte

Hos Hedensted Caravan tilbyder vi et stort udvalg af billige fortelte til de bedste priser. Her på siden kan du finde et fortelt til ethvert behov. Du vil ofte kunne finde et telt, der lever op til dine ønsker og behov. Fordelene ved et fortelt er, at man kan udvide sin campingvogn med et eller flere opholdsrum, og det fylder ikke særlig meget, når det er pakket ned. Et fortelt er derfor enhver campists uundværlige rejsekompagnon.

Fortelte til lavere priser

Selvom du køber et brugt fortelt, går du ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Vi tjekker nemlig altid alle fortelte grundigt, inden de bliver en del af vores sortiment. Vi kan derfor stå inde for alle brugte fortelte, du finder her på siden til en lav pris.

Nyt fortelt?

Er du på jagt efter et nyt fortelt, kan vi naturligvis også klare det, se vores store udvalg af nye fortelte og markiser her.

Vi hjælper dig med at finde det rette fortelt

Hvis du er på udkig efter et fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette fortelt. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller send en mail på info@hedenstedcaravan.dk.

Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til jeres campingvogn samt jeres ønsker og behov. Vi står klar til at byde dig velkommen på adressen:

Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0