Vi åbner i dag kl. 10:00
Vi åbner i dag kl. 10:00

Knaus Südwind Scandinavian Selection

 

Opbygningen og udstyret i SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION er blevet specielt designet til det nordeuropæiske klima. Med en lang række highlights - der er standard, sit flotte design og fem gennemtænkte indretninger byder serien på førsteklasses komfort – uanset hvor din næste rejse bringer dig hen.

 

Indvendigt

Scandinavian Selection laves i 5 forskellige indretninger lige fra fransk seng, enkeltsenge eller fransk seng og køjer. Du får 4 og op til 8 sovepladser afhængig af, hvad model du vælger.

Standard i alle modeller er den elegante integrerede mikrobølgeovn med grillfunktion som sørger for, at aftensmaden også bliver til noget, når det eventuelt skal gå stærkt. Køkkenlugt og vanddamp filtreres effektivt af emhætten. Denne er standard i Scandinavian Selection og sørger altid for et behageligt indeklima.

I denne serie er Alde centralvarme (vandbåren) standard samt vandbåren gulvvarme.

Det store panoramatag, som er standard (i fronten), sørger for en fascinerende udsigt til stjernerne.

 

Udvendigt
Knaus Südwind Scandinavian Selection campingvognen er bygget på AL-KO chassis, som er varmgalvaniseret og beskyttet mod korrosion. Den har AKS sportsstabilisator, som forhindrer slingrebevægelser i kørslen. Campingvognen er lavet med High Strength-GFK tag - med et næsten tre gange så højt glasfiber indhold som standard-GFK. Derfor har den høj beskyttelse mod hagl og dårligt vejr.
Knaus campingvognen har flotte baglygter med LED blinklys udformet som katteøjne.

 

Knaus Südwind Scandinavian Selection campingvognens egenskaber

  • Scandinavian Selection har 5 forskellige indretninger
  • Behagelig Alde-gulvvarme
  • Panorama tag
  • Bluetooth soundsystem 
  • Nem adgang til opbevaringsrum
  • Soft-close skuffer med fuld udtræk

 

Se vores Knaus Südwind Scandinavian Selection her

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0