Vi åbner i dag kl. 10:00
Vi åbner i dag kl. 10:00

Knaus Deseo


Knaus Deseo er campingvognen til motorcykel- eller surfer folket. Det er takket være den store bagklap, at du kan medbringe alt dit grej til din aktive campingferie. Der er plads til motorcykel eller surfbræt. Det er en kompakt campingvogn, som er fuldt udstyret. Med dens store opbevaringsplads til dit grej, er den super attraktiv til campisterne som elsker aktive ferier. Knaus Deseo serien er også speciel, fordi du kan flytte møblerne i campingvognen for at give den ekstra plads til dit medbragte udstyr til ferien.

Vil du have plads til to motorcykler? Skal du tilkøbe transport pluspakken. Til transportpluspakken medfølger en opkørsels rampe, to stabile motorcykelholdere og 10 fastsurringsøjer. For at kunne transportere det hele sikkert, er en opvejning til et 2000 kg chassis også en del af pakken.

 

Indvendigt
I opholdsrummet indeholder transportvarianten en særlig pladsbesparende bænk og hæveseng som tilvalg.
Selvom campingvognen er designet til transport og ekstra opbevaring, får du et flot og fuldt udstyret køkken.
I sidegruppe har du en fleksibel og anvendelig sovesofa.
Til trods for du kan have op til 2 motorcykler stående i campingvognen, har den alligevel køkken, badeværelse, sofagruppe, skabsplads og en hæveseng til to voksne (tilvalg).
I løbet af dagen, når hævesengen ikke er nødvendig, kan den let hæves op under loftet, så I får mere plads til jer selv i Deseo campingvognen.

Udvendigt
Knaus Deseo campingvognen er bygget på AL-KO chassis, som er varmgalvaniseret og beskyttet mod korrosion. Den har AKS sportsstabilisator, som forhindrer slingrebevægelser i kørsel. Campingvognen er lavet med High Strength-GFK tag, med et næsten tre gange så højt glasfiber indhold som standard-GFK. Derfor har den høj beskyttelse mod hagl og dårligt vejr.
Deseo campingvognen har flotte baglygter med LED blinklys og udformet som katteøjne.

Knaus Deseo campingvognens egenskaber

  • Plads til motorcykel eller surfbræt
  • Perfekt til aktive campingferier
  • Mulighed for hele 2 motorcykler (tilvalg)
  • Fuldt udstyret køkken
  • Transport og campingvogn i én
  • Hæveseng (tilvalg)

Se vores Knaus Deseo her

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0