Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Knaus-campingvogne – tysk kvalitet når det er bedst 

 

Knaus har produceret campingvogne siden 1960. Erfaring og kvalitet går ofte hånd i hånd, og det er også tilfældet her. Knaus har gennem de sidste mange år indtaget campingvognsmarkedet i stor stil, og det er ikke usædvanligt at se et stort antal Knaus-campingvogne på motorvejen i både vinter- og sommerferien.  

Knaus’ campingvogne kan nemlig bruges til både skiferie, sommerferie og alt derimellem. De mange års erfaring med fremstilling og udvikling af campingvogne har resulteret i et produkt, der er i stand til at opfylde enhver campists ønsker og behov. 

 

      

 

Vi har både nye- og brugte Knaus campingvogne  

Hvad enten du er på udkig efter en spritny- eller brugt Knaus campingvogn, så hjælper vi dig gerne. Vi har som mange års Knaus campingvognsforhandler et stort udvalg af både nye- og brugte campingvogne, der passer til enhver campist. 
Alle vores brugte campingvogne bliver synet, istandsat, pudset og poleret inden de endnu en gang sendes ud på campingeventyr. Du er med andre ord sikret en campingvogn i tip-top stand, selvom du køber den brugt.  

Høj teknologi og udstyret i orden 

Knaus’ campingvogne kommer i mange forskellige modeller, som er indrettet med hver deres tilpassede udstyr. Ambient belysning, højkvalitetsmøbler, robuste konstruktioner og flotte visuelle linjer er bare få af de ting, der kendetegner Knaus’ campingvogne.  

Designet i en Knaus-campingvogn bærer præg af en gennemført og komplet løsning. Intelligente konstruktioner, praktisk indretning og innovation på tværs af hele campingvognen, sikrer dig en vogn med garanti for gode ferieoplevelser – uanset destinationen.  

Hvilken Knaus campingvogn skal du vælge? 

Knaus’ campingvognserie består af mange forskellige modeller. Vi fører syv modeller, der opfylder et væld af forskellige ønsker og behov: 

Campingvognene er i forskellige størrelser og har forskellige fordele og ulemper, afhængigt af hvad du skal bruge vognen til. Er du ny i campingverdenen, er du velkommen til at kontakte os for både vejledning og rådgivning omkring Knaus’ campingvogne. Vi har været Knaus-forhandlere i mange år og har flere års erfaring med alle slags modeller. De forskellige modeller gør det nemt at finde en campingvogn, der passer perfekt til netop dine behov.  

Sportsmodellen er let og passer til ethvert behov, Südwind er en klassiker, der samtidig fås i en mere luksuriøs udgave, Azur er en drømmebolig på hjul, Deseo er perfekt til både motorcykel- og surferferie. Du kan altså vælge din campingvogn ud fra, hvilken type campist og ferie menneske du er.  

Ring og hør nærmere om Knaus campingvogne 

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til dine behov, hvor mange sovepladser, der er i en bestemt model, hvordan man vedligeholder sin Knaus-campingvogn eller noget helt fjerde, kan du kontakte os på tlf. 75890677, e-mail info@hedenstedcaravan.dk eller via vores kontaktformular 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0