Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Adria-campingvogne 

 

Adria er et af de mest populære campingvognsmærker, og det har det været i mange år. Det skyldes en kombination af et bredt og varieret sortiment af vogne såvel som et kvalitetsdesign, der matcher de fleste campisters ønsker og behov.  

Sortimentet af Adria-campingvogne spænder vidt og bredt. Du kan finde mindre vogne, der opfylder de vigtigste funktioner, mellemstore campingvogne, der kan lidt mere og større campingvogne, som kan opfylde samtlige af dine campingdrømme.  

 

Går du på rov blandt Adrias campingvogne, er du altså sikret et bredt udvalg, der kan efterkomme ethvert campingønske. Fra hyggeture til Vesterhavet til langdistanceture sydpå. Vi forhandler hele Adrias nuværende serie af campingvogne: 

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er stolte Adria-forhandlere, der både kan besvare spørgsmål, rådgive og vejlede dig om, hvad de forskellige modeller kan, og hvad der er af fordele/ulemper ved den enkelte campingvogn. Ønsker du at finde en brugt Adria-campingvogn, kan vi også hjælpe med det.  

Hvilken Adria-campingvogn skal du vælge? 

Er du ny på campingvognsmarkedet, kan det være svært at vælge, hvilken model der passer til dig og dine campingeventyr. Ligesom med så meget andet er det vigtigt at kigge på, hvad dine ønsker og behov består af. Skal du bruge en vogn til smutture inden for de danske grænser, kan det være, at du kan nøjes med en mindre model og et tilhørerende fortelt. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af fortelte.   

Skal du på længere ture udenlands, kan det være en fordel med en model, der har lidt mere grej og er ”polstret” lidt bedre til forskellige klimaer. Adria-campingvogne kommer f.eks. både med panoramavinduer og vandbåren eller elektrisk gulvvarme afhængig af, hvad du har brug for på din campingtur.  

Det kan du forvente af en Adria-campingvogn 

Adria-campingvogne er designet ud fra et princip om, at udstyr og kvalitet ikke behøver koste en bondegård. Du behøver med andre ord ikke vende hver en mønt for at finde plads i økonomien til en Adria-campingvogn. Derudover har Adria et ry for at producere en campingvogn, du kan nyde godt af i mange år. Den er god, robust og let at vedligeholde. 

Interiør såvel som eksteriør har ændret og udviklet sig gennem mange år. Det har det af naturlige grunde, fordi Adria kontinuerligt har forsøgt at tilpasse, udvikle og producere campingvogne, der passer til deres kunders forskellige ønsker og behov.    

Sådan er Adrias campingvogne indrettet 

Adria tilbyder som de eneste på markedet et Smart-kitchen. Et Smart-kitchen er baseret på en række ergonomiske principper, der sikrer, at alt interiør i køkkenet er på dets rette ergonomiske plads. Derudover finder du i Adrias campingvogne ERGO-badeværelser, som er inspireret af smarte og kompakte hotelløsninger. 

Udover at være top tunet i forhold til de ergonomiske principper, er der også kæret for det praktiske. ”Klap-op-vaske” og panoramavinduer gør det både nemt og hyggeligt at bruge tid i deres campingvogne.  

Sengeløsningerne i Adrias campingvogne er der heller ikke sparet på. Her kan der vælges mellem alt fra behagelige elevationssenge til fleksible og optimerede opbevaringsløsninger. I modellerne fra 2020 og frem er der endda luksusmadrasser med støtte og komfort.  

Eksteriøret på Adrias campingvogne  

Et haglsikkert glasfibertag sikrer din Adria-campingvogn et tag, der giver unik styrke og holdbarhed. Flere modeller har desuden glasfiber på vognsiderne. Udseendemæssigt har Adria udstyret deres campingvogne med det, de kalder et I-shape-design. Det lader campingvognen være særdeles aerodynamisk.  

Deres campingvogne er desuden bygget efter ”thermo-build”-standarder. Dette giver den mest optimale løsning, når det kommer til isolering og varme.  

Eksteriøret på en Adria er overordnet set designet, så campingvognen kan bruges til alle slags campingture i al slags vejr. 

Brugte Adria-campingvogne 

Vi har en masse splinternye campingvogne, der alle står klar til at blive taget med på deres første campingferier. Vi har dog også mange brugte Adria-campingvogne, der sagtens kan klare et par eventyr mere.   

Vi vil gerne være din lokale Adria-forhandler – uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt Adria-campingvogn. Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder for både nye og brugte campingvogne.  

 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0