Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Adria campingvogne 

 

Adria er et af de mest populære campingvognsmærker, og det har det været i mange år. Det skyldes en kombination af et bredt og varieret sortiment af vogne såvel som et kvalitetsdesign, der matcher de fleste campisters ønsker og behov.  

Vores sortimentet af Adria campingvogne spænder vidt og bredt, så der er en campingvogn til ethvert behov. Du kan finde mindre campingvogne, der opfylder de vigtigste og mest basale funktioner. Du kan finde mellemstore campingvogne, der kan tilbyde lidt mere end den mindre og større campingvogne, som kan opfylde samtlige af dine campingvognsdrømme.  

 

Går du på rov blandt Adrias campingvogne, er du sikret et bredt udvalg af campingvogne, der kan efterkomme dine campingønsker - lige fra hyggeturer til Vesterhavet, til langdistanceturer sydpå. Vi forhandler hele Adrias nuværende serie af campingvogne: 

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er stolte Adria forhandlere, der både kan besvare spørgsmål, rådgive og vejlede dig om, hvad de forskellige modeller kan, og hvad der er af fordele/ulemper ved den enkelte campingvogn. Ønsker du at finde en brugt Adria campingvogn, kan vi også hjælpe med det.  

Hvilken Adria campingvogn skal du vælge? 

Er du ny på campingvognsmarkedet, kan det være svært at vælge, hvilken model der passer til dig og dine campingeventyr. Ligesom med så meget andet er det vigtigt at kigge på, hvad dine ønsker og behov består af. Skal du bruge en campingvogn til smutture inden for de danske grænser, så kan det være, at du kan nøjes med en mindre model og et tilhørerende fortelt. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af fortelte.   

Skal du på længere ture uden for grænsen, så kan det være en fordel med en model, der har lidt mere grej og er ”polstret” lidt bedre til forskellige klimaer. Adria campingvogne kommer f.eks. både med panoramavinduer og vandbåren eller elektrisk gulvvarme afhængig af, hvad du har brug for i din campingtur.  

Det kan du forvente af en Adria campingvogn 

Adria campingvogne er designet ud fra et princip om, at udstyr og kvalitet ikke behøver koste en bondegård. Du behøver med andre ord ikke vende hver en mønt for at finde plads i økonomien til en Adria campingvogn. Derudover har Adria et ry for at producere en campingvogn, som du kan nyde godt af i mange år. Den er god, robust og let at vedligeholde. 

Interiør såvel som eksteriør har ændret- og udviklet sig gennem mange år. Det har det af naturlige grunde, fordi Adria kontinuerligt har forsøgt at tilpasse, udvikle og producere campingvogne, der passer til deres kunders forskellige ønsker og behov.    

Sådan er Adrias campingvogne indrettet 

Adria tilbyder som de eneste på markedet et Smart-kitchen. Et Smart-kitchen er baseret på en række ergonomiske principper, der sikrer, at alt interiør i køkkenet er på dets rette ergonomiske plads. Derudover finder du i Adrias campingvogne ERGO-badeværelser, som er inspireret af smarte og kompakte hotelløsninger. 

Udover at være top tunet i forhold til de ergonomiske principper, er der også kæret for det praktiske. Adrias smarte klap-op-vaske samt smukke panoramavinduer gør det både nemt og hyggeligt for dig at bruge tid i campingvognen.  

Sengeløsningerne i Adrias campingvogne er der heller ikke sparet på. Her kan der vælges mellem alt fra behagelige elevationssenge til fleksible og optimerede opbevaringsløsninger. I modellerne fra 2020 og frem er der endda luksus madrasser med støtte og ekstra komfort.  

Eksteriøret på Adrias campingvogne  

Et haglsikkert glasfibertag sikrer din Adria campingvogn et tag, der giver unik styrke og holdbarhed. Flere modeller har desuden glasfiber på vognsiderne. Udseendemæssigt har Adria udstyret deres campingvogne med det, de kalder et I-shape-design. Det lader campingvognen være særdeles aerodynamisk.  

Deres campingvogne er desuden bygget efter ”thermo-build”-standarder. Dette giver den mest optimale løsning, når det kommer til isolering og varme.  

Eksteriøret på en Adria er overordnet designet, så campingvognen kan bruges til enhver form for campingtur i al slags vejr. 

Brugte Adria campingvogne 

Vi har en masse splinternye campingvogne, der alle står klar til at blive taget med på deres første campingferier. Vi har dog også mange brugte Adria campingvogne, der sagtens kan klare et eventyr eller to mere.   

Vi vil gerne være din lokale Adria forhandler – uanset om du er på udkig efter en ny- eller brugt Adria campingvogn. Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder for nye- og brugte campingvogne.  

 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0